GRATIS BEZORGING
vanaf Ä100,00
(binnen Nederland)

World Wide ShipmentPagina: 1
Toon per paginaPagina: 1
Toon per pagina

De mooiste avondjurken van Juju & Christina + Lautinel heel voordelig geprijsd!

Onze collectie avondjurken van Juju en Christine en Lautinel zijn voor iedere vrouw, ieder figuur en zeer gunstig geprijsd. Wij willen graag dat iedere vrouw zich een prachtige avondjurk kan veroorloven. Daarom prijzen wij deze prachtige lange jurken van Juju en Christine en Lautinel extra laag. Je zult daarom soortgelijke jurken elders ook vele malen duurder vinden. De kwaliteit van deze jurken is subliem te noemen. Prachtige stoffen als kant en een perfecte afwerking. 


Om exclusiviteit te garanderen kopen wij per maat maar 1 stuk in. Het zal je daarom niet overkomen dat jouw vriendin exact dezelfde jurk draagt!
Nergens anders vind je deze prachtige feestelijke avondjurken, welke ook als trouwjurk gebruikt worden.
Of je nu een lange avondjurk Juju en Christine en Lautinel bezorgen je een perfecte avond in een schitterende feestelijke avondjurk. 
De lange jurken hebben een charmante halslijn en zijn vaak bezet met kant, kraaltjes of pailletten voor de finishing touch.

Je avondjurk moet als gegoten zitten. Daarom vinden wij het geen probleem om de exacte maten voor je op te nemen. Je kunt deze maten dan vergelijken met een eigen goed passende jurk. Zo voorkom jij teleurstellingen.
Gewoon net dat beetje extra service wat wij aan onze Topjurken klanten bieden :)Studio32 Tilburg  |   © 2018 Topjurken.com follow topjurken on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista