GRATIS BEZORGING
vanaf Ä100,00
(binnen Nederland)

World Wide ShipmentPagina: 1 2
Toon per paginaPagina: 1 2
Toon per pagina

Eroke SALE - Eroke 2017 jurken met korting online bestellen

Shop Eroke tot wel 50% korting of te wel hoge SALE op alle Eroke zomerjurken 2017! 
Hello Summer! We love you ❤️

Shop nu Eroke Italy jurken voorjaar en zomer 2017 online in onze webshop of winkel. U heeft keuze uit ruim 15 Modellen!
Gratis bezorging binnen Nederland & niet goed = geld terug. 

Zomer 2017 biedt Eroke een topcollectie aan met mooie frisse en helderen kleuren in de mooiste printen. Vaak heeft de stof ook een golden touch door toevoeging van een gouden draad of een goudnevel.

Hoe wordt een Eroke jurk voorzien van print:
Eroke gebruikt een speciale manier voor het bedrukken van de jurken. Elke jurk begint namelijk in een effen kleur. Het zijn dus geen jurkjes die vanuit een "kant en klare" stof worden gemaakt. Waneer een jurk vlak ligt wordt de print aangebracht. Dit kunnen meerdere printen/bewerkingen over elkaar zijn. Deze manier van werken betekend dat sommige modellen witte lijntjes of niet volledige geprinte delen stof bevatten. Dit is een specifiek kenmerk van Eroke en dit maakt de Eroke jurk uniek in zijn soort!

Shop in de online boutique van topjurken de grootste exclusieve collectie Eroke zomerjurken 2017 online. Het mooie Italiaanse merk Eroke 2017 is gericht op jurkjes in zelfgemaakte prints, zeer veel dessins, prachtige stoffen en vrolijke kleuren. Eroke fashion staat voor: excentriek en verfijnd, zelfverzekerd en brutaal, kleurrijke en sober, comfortabel en vrouwelijke. Kortom: puur en vrouwelijk. De mooie italiaanse jurken van Eroke uit Italie worden aangeboden in de maten S t/m XXL. De oplage per model is beperkt, waardoor je jouw unieke Eroke jurk 2017 niet snel ergens anders tegen zult komen! Dus houd jij van een unieke jurk met print? Dan vind je deze print jurken gegarandeerd in onze webshop topjurken.

Eroke kleding gebruikt mooie stoffen in vrolijke prints. Wij maken deze jurk of top elk tot een uniek stuk. Topjurken.com heeft namelijk zelf unieke modellen gecombineerd met de mooiste printen. Zoals eerder gezegd zijn de aantallen beperkt waardoor jij altijd hier jouw unieke Eroke Jurk shopt. Dus niet 13 in een dozijn!Studio32 Tilburg  |   © 2017 Topjurken.com follow topjurken on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista