GRATIS BEZORGING
vanaf Ä100,00
(binnen Nederland)

World Wide ShipmentPagina: 1
Toon per paginaPagina: 1
Toon per pagina

Galajurken voor speciale feesten als bijvoorbeeld een bruiloft of (school)galafeest

Onze collectie galajurken van Juju en Christine en Lautinel zijn voor iedere vrouw, ieder figuur en zeer gunstig geprijsd. Wij willen graag dat iedere vrouw zich een prachtige galajurken kan veroorloven. Daarom prijzen wij deze prachtige lange jurken van Juju en Christine en Lautinel extra laag. Je zult daarom soortgelijke jurken elders ook vele malen duurder vinden. De kwaliteit van deze galajurken is subliem te noemen. Prachtige stoffen als kant en een perfecte afwerking. 


Om exclusiviteit te garanderen kopen wij per maat maar 1 stuk in. Het zal je daarom niet overkomen dat jouw vriendin exact dezelfde jurk draagt!
Nergens anders vind je deze prachtige feestelijke galajurken, welke ook als trouwjurk gebruikt worden.
De lange galajurken van Juju en Christine en Lautinel bezorgen je een perfecte avond in een schitterende feestelijke jurk. 
De lange galajurken hebben een charmante halslijn en zijn vaak bezet met kant, kraaltjes of pailletten voor de finishing touch.

Je galajurken moet als gegoten zitten. Daarom vinden wij het geen probleem om de exacte maten voor je op te nemen. Je kunt deze maten dan vergelijken met een eigen goed passende jurk. Zo voorkom jij teleurstellingen.
Gewoon net dat beetje extra service wat wij aan onze Topjurken klanten bieden :)Studio32 Tilburg  |   © 2018 Topjurken.com follow topjurken on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista