Care of You Kleding


Care of You Mode is exclusief bij Topjurken online te bestellen

Care of You is al meer dan 20 Jaar gevestigd in het hart van de mode: Parijs. De collecties van Care of You toont de nieuwste trends van elk huidig seizoen. De collecties zijn vrouwelijk en komen perfect overeen met de verwachtingen van de vrouw van vandaag.

Wij selecteren de leukste items als Jurken en Tunieken in mooie kleurstellingen. Care of You heeft een Ibiza Style cq Bohemien Look gegeven. Mooie kanten vestjes, tunieken en jurken voor elke dag. De one size tunieken in wijdvallende A-lijn zijn een echte topper! Deze camoufleren moeiteloos alle oneffenheden als bijvoorbeeld een buikje. Gecombineerd met een toffe jeans van Miss Me and you are ready to go!


Topjurken komt op heel veel plaatsen in Europa om de leukste en minder bekende fashion labels te spotten. We bezoeken de leukste boetiekjes in Brussel, Parijs, Milaan, Istanboel en Barcelona. Topjurken selecteert en importeert hieruit een selectie top artikelen welke je nergens anders in Nederland zult vinden. De oplages houden we klein zodat je zeker bent van een exclusief kledingstuk!

Deze collectie komt uit Frankrijk (Parijs). De Ibiza style van Care of You is prijs vriendelijk en met name in de zomermaanden een must have in your closet! Studio32 Tilburg  |   © 2018 Topjurken.com follow topjurken on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista