Vergoeding retourkosten

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je deze binnen de herroepingstermijn van 14 dagen zonder reden of enige verplichting aan ons retourneren. 

Je ontvangt het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen + eventueel betaalde verzendkosten (bij retournering van een volledige bestelling) binnen 5 werkdagen terug op je rekening of creditcard. 
De door jou betaalde retourkosten worden in de vorm van een retour-tegoedbon vergoed.

Kortom:
Het aankoopbedrag ontvang je terug op jouw rekening
Voor de kosten van het retourneren ontvang je een retour-tegoedbon tot een maximum van € 6,95 welke 3 maanden geldig is.


De retourprocedure werkt als volgt:

1. Vul het meegeleverde retourformulier volledig in, vergeet niet je naam en factuurnummer in te vullen!
2. Een retouradres sticker vind je op de achterzijde van het DPD of PostNL label geplakt. 
Je kunt deze omdraaien in de paklijst envelop (zodat ons retouradres zichtbaar is) welke aan de voorzijde van onze verpakking zit en met een plakband of tape weer waterdicht sluiten.
3. Sluit je pakket goed af.
4. Lever je pakket in bij de door jou gewenste bezorgdienst en vraag om een track en trace nummer zodat je de zending kunt blijven volgen! 
De verzender is verantwoordelijk voor de correcte wijze van retournering.
5. Je betaalt de retourkosten bij de door jouw gekozen bezorgdienst.
6. Je ontvangt per e-mail van Topjurken, na ontvangst en goedkeuring, een retour tegoedbon voor het door jouw betaalde bedrag tot een maximum van € 6,95. 
Deze retour tegoedbon is tot 3 maanden na uitgifte geldig.

Retourkosten van klant naar Topjurken worden vergoed in de vorm van een tegoedbon. Deze tegoedbon is tot drie maanden na uitgifte geldig en te besteden op de gehele collectie van Topjurken.com. Over het verlopen van de retourkosten tegoedbon wordt niet gecorrespondeerd.

Retourkosten vergoeding.
Topjurken vergoed voor alle retour ontvangen bestellingen een maximumbedrag van € 6,95 en ontvang je in de vorm van een retour tegoedbon welke je per e-mail ontvangt. Deze tegoedbon is tot 3 maanden na uitgifte geldig.

Voor onze klanten binnen Nederland:
Wanneer een (deel) bestelling retour komt, welke binnen Nederland is verzonden, ontvangt de klant een retour tegoedbon t.w.v. het volledige betaalde bedrag tot een maximum van € 6,95.

Voor onze klanten buiten Nederland:
Wanneer een (deel) bestelling retour komt, welke buiten Nederland is verzonden (voor landen buiten Nederland), ontvangt de klant uit het buitenland een retour tegoedbon tot een maximum van € 6,95.


Gratis bezorging en Gratis retour tegoedbon!Studio32 Tilburg  |   © 2018 Topjurken.com follow topjurken on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista