GRATIS BEZORGING
vanaf Ä100,00
(binnen Nederland)

World Wide ShipmentPagina: 1 2
Toon per paginaPagina: 1 2
Toon per pagina

Juffrouw Jansen SALE - Jurken van Juffrouw Jansen online bestellen

Zomerse cocktail met frisse ingrediënten

Juffrouw Jansen collectie lente/zomer 2017 shop je nu met 50% korting in de Sale!

Voor de lente/zomer 2017 serveert Juffrouw Jansen een zomerse cocktail met verrassende smaakcombinaties. Fijne basics worden afgewisseld met stijlvolle blikvangers waar je je hoofd voor omdraait. Flirterige prints en contrasterende kleuren geven de collectie een bite. 

Het kleurpalet is het resultaat van een zoektocht naar contrast: zachte tinten worden verlevendigd met felle accenten als sterke tegenhanger. De collectie omvat vier kleurthema’s: poedertinten met hot peach, inkt- en lichtblauw, zwart-wit in contrast met felgeel, en cherry. Het geheel wordt ondersteund door zwart en wit waardoor de thema’s onderling gemakkelijk te combineren zijn.

 

Illustratieve prints

Contrasterende combinaties zien we ook terug in de stoffen en dessins: denk aan kant met strepen, print op print en surrealistische panter- en zebramotieven. Grafisch geschetste hartjes en sexy kissing lips geven de ontwerpen een verleidelijke twist. De collectie nodigt uit om de verschillende prints naar eigen smaak te mixen: van uni’s met strepen of stippen tot de geïllustreerde cocktailprints.    

 

Vrouwelijke details

De grote variatie in stijlen en stoffen biedt de mogelijkheid om de items onderling op vele manieren combineren. Verschillende halslijnen wisselen elkaar af: een sexy V-hals, een vrouwelijke off-shoulder belijning of een cleane ronde halslijn – mooi in combinatie met een statementketting. Net zoveel aandacht is er geschonken aan de achterkant van het kledingstuk. Variërend van een opengewerkt detail op de rug tot een subtiele rits of strik.

 

The Little Cherry Pieces

De luxe zwarte minicollectie voor het najaar krijgt een vervolg in de zomerse kleur cherry.Studio32 Tilburg  |   © 2017 Topjurken.com follow topjurken on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista