GRATIS BEZORGING
vanaf Ä100,00
(binnen Nederland)

World Wide ShipmentPagina: 1
Toon per paginaPagina: 1
Toon per pagina

Galajurken - Avondjurken of Trouwjurken van Juju en Christine

Onze collectie Galajurken en avondjurken van Juju en Christine zijn voor iedere vrouw, ieder figuur en zeer gunstig geprijsd. Wij willen graag dat iedere vrouw zich een prachtige galajurk, avondjurk of trouwjurk kan veroorloven. Daarom prijzen wij deze prachtige lange jurken van Juju en Christine extra laag. Je zult daarom soortgelijke jurken elders ook vele malen duurder vinden. De kwaliteit van deze jurken is subliem te noemen. Prachtige stoffen als kant en een perfecte afwerking. 


Om exclusiviteit te garanderen kopen wij per maat maar 1 stuk in. Het zal je daarom niet overkomen dat jouw vriendin exact dezelfde jurk draagt!
Nergens anders vind je deze prachtige feestelijke jurken, welke ook als trouwjurk gebruikt worden.
Of je nu een lange feestjurk, een (school) galajurk, avondjurk of een trouwjurk zoekt, Juju en Christine bezorgt je een perfecte avond in een schitterende feestelijke jurk. 
De jurken hebben een charmante halslijn en zijn vaak bezet met kant, kraaltjes of pailletten voor de finishing touch.

Je galajurk, avondjurk of trouwjurk moet als gegoten zitten. Daarom vinden wij het geen probleem om de exacte maten voor je op te nemen. Je kunt deze maten dan vergelijken met een eigen goed passende jurk. Zo voorkom jij teleurstellingen.Studio32 Tilburg  |   © 2018 Topjurken.com follow topjurken on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista