GRATIS BEZORGING
vanaf Ä100,00
(binnen Nederland)

World Wide ShipmentPagina: 1 2
Toon per paginaPagina: 1 2
Toon per pagina

Lizzy en Coco SALE

De mooie reversible en blouse jurken van Lizzy en Coco najaar en winter 2017-2018 zijn online bij Topjurken in de Sale Uitverkoop te bestellen. Mooie warme kleurrijke printen zoals we van Lizzy en Coco gewend zijn. Jurken met een comfortabele mouw en hun prachtige tinten zijn draagbaar van de herfst tot in de winter. Combineer eventueel met een jasje/vestje en high heels of mooie laarsjes.

Lizzy en Coco is het dames mode merk wat inspeelt op de huidige trends. Mooie eigen ontworpen printen en details wat Lizzy en Coco kleding zo eigen maakt. De pasvorm van Lizzy en Coco jurken en tops zijn gericht op de Hollandse vrouw. De Lizzy en Coco tops zijn makkelijk te combineren met verschillende andere merken. Denk hierbij een combinatie van een top van Lizzy en Coco met de jeans van bijvoorbeeld Miss Me. De maatvoering loopt tot en met maat XXL. Lizzy en Coco speelt zoals we al eerder meldde in op de laatste trends. Verschillende jurken zijn in een mooie reversible, doubleface stof gemaakt waardoor deze dubbelzijdig te dragen is. Ook de tops kunnen in een reversible stof gemaakt zijn waardoor je twee tops hebt voor de prijs van één! Wat wij nog niet eerder hadden gezien is dat Lizzy en Coco ook reversible leggings en rokken maakt. Super handig vinden wij want je garderobe wordt hierdoor verdubbeld!


Tags:
Lizzy en Coco reversible, Lizzy en Coco dameskleding, Lizzy en Coco damescollectie, Lizzy en Coco sale, Lizzy en Coco outlet, Lizzy en Coco online, Lizzy en Coco jurk, Lizzy en Coco jurken, Lizzy en Coco website, Lizzy en Coco kleding, Lizzy en Coco nieuwe collectie.Studio32 Tilburg  |   © 2017 Topjurken.com follow topjurken on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista