GRATIS BEZORGING
vanaf Ä100,00
(binnen Nederland)

World Wide ShipmentPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Toon per paginaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Toon per pagina

Travel kwaliteit kleding - Tops Jurken en Broeken

Travel kwaliteit kleding is een grote hit in Nederland en omliggende landen als België en Duitsland.

De kleding is gemaakt van de bekende travel kwaliteit stof welke staat voor een duurzame stof met alleen maar positieve eigenschappen.

De kleding is bijvoorbeeld zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk.
De stof is kleurvast, vormvast, rekbaar en kreukt nagenoeg niet!
Dat betekend dat een kledingstuk gedragen kan worden, vervolgens in de wasmachine kan, na de wasmachine meteen op een hanger om te drogen en niet gestreken hoeft te worden! 
Dat hoort elke vrouw graag.

Wij bieden veel modellen aan in de bekende travel kwaliteit.

Eroke is al jaren geliefd in onze webshop en biedt hoofdzakelijk jurken aan welke gemaakt zijn van de comfortabele travel kwaliteit stof. Deze jurken zijn in de zomer heerlijk luchtige en vallen soepel om het lichaam heen. Eroke gebruikt eigen ontwerpen en eigen ontworpen printen. Eroke is zeer geliefd bij mensen die een feest in het vooruitzicht hebben. 
O.a. voor een bruiloftsfeest of zakelijk feest. Maar ook vrouwen die oogverblindend willen zijn op vakantie is het een zeer gewild merk.
Jane Lushka is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Want waar je ook kijkt, je ziet met regelmaat een topontwerp van Jane Lushka flaneren om een vrouwenlichaam. De zeer gewilde broeken van Jane Lushka dragen zo comfortabel dat je na het dragen van een Jane Lushka broek eigenlijk niets anders meer wilt dragen. De blazers maken het plaatje helemaal af wanneer je deze combineert met de broeken of jurken van dit mooie merk uit Bulgarije. Jane Lushka is stijlvol, Chique en gecombineerd met een sneaker super trendy en sportief!
Romeo pour Juliette zijn zwierige jurken van een iets dunnere travelkwaliteit. De prijzen van deze jurken zijn ook wat gunstiger dan de andere merken welke hierboven omschreven staan. Hierdoor is het merk met name in de zomer een echte aanwinst. De jurken in travelstof hebben trendy printen, kleden prachtig af en camoufleren oneffenheden als een buikje. Romeo pour Juliette ontwerpen jurken met plooitjes op de juiste plaatsen en wordt door Topjurken zelf uit Parijs geïmporteerd.Studio32 Tilburg  |   © 2018 Topjurken.com follow topjurken on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista